Vrede mod Odense-diskotek: Slanger og æsel til drukfest

Det vælter med vrede udbrud og negative kommentarer mod den odenseanske natklub, Twisted, der torsdag holdt dyrefest med æslet Assi og to slanger som særligt indbragte gæster.

Twisted havde hyret dyrene af udlejningsfirmaer til sin temafest om dyr. Æslet stod til offentligt skue uden for diskoteket, mens slangerne på skift blev sat på gæsternes skuldre, skriver Fyens.dk.

Det er især på Facebook, de dyrevenner raser mod diskoteket. Her kaldes festet alt fra et 'sygt tiltag' til 'totalt uacceptabelt', ligesom arrangørerne må finde sig i at blive kaldt 'idioter'.

Kritikken preller af på indehaver Amin Safari. Han fortæller til Fyens.dk, at alle, der var til stede, var begejstrede over, hvordan det foregik.

- Æslet var hele tiden sammen med to passere, og det samme var de to slanger. Politiet kom endda og så dyrene og fik taget billeder med dem. Så jeg har intet at frygte, og jeg er ikke den første, der gør det. Jeg var til fest i København en gang, hvor der var kameler til stede, siger han blandt andet til Fyens.dk.

Det er eks-modellen og bloggeren Kira Eggers, der har startet balladen på Facebook. Hun har underrettet Dyrenes Beskyttelse.

Twisted er et nyt sted, der kun har åbent på torsdage. Amin Safari fortæller, at der gøres meget ud af festerne, og at konceptet er, at der skal gøres 'noget dumt'. 'Jo dummere, jo bedre'.

300 gæster deltog i festen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip