Vredt indlæg mod Margrethe Vestager får 28.000 likes på Facebook

Et vredt indlæg mod erhvervs- og økopnomiminister Margrethe Vestager har fået massiv opbakning på Facebook.

Det er Flemming Keller, der har angrebet Vestager for at være arrogant og kynisk i forbindelse med dagpengesagen.

Det drejer sig om, at Margrethe Vestager ikke vil være med til at forlænge dagpengeperioden - men i stedet vil forstærke indsatsen for at få flere i job.

Det fik Flemming Keller til blandt andet at skrive dette:

- Hvilken arrogant og kynisk menneske du er. Jeg håber at du kan sove godt, når du pr. 1 januar er skyld i at op til 2500 mennesker pr. måned mister deres indtægt. Familie der oplever økonomisk ruin, tvangsaktioner og skilsmisser, fordi de er gift og den ene part mister retten til dagpenge. Hvad ville du sige til at du opgav din ministerløn pr. 1. januar og alle de andre frysegoder du er berettiget til fordi du magthaver her i landet ? Nej, det kan du slet ikke forstille dig, fordi du er levebrødspolitiker, akademiker og kun kommer i et miljø, hvor man går med skyggeklapper for øjenene, lyder det vredt.

Det har 28.500 brugere på Facebook nu givet et like, og 2.500 har skrevet en kommentar.

Margrethe Vestager svarer i dag på kritikken på sin Facebook-profil:

- Min kommentar til de mange indlæg, der i øjeblikket bliver postet her på min Facebookside: Det er hårdt at være uden job. Derfor har regeringen fra dag ét arbejdet for flere arbejdspladser nu og i årene fremover. Løsningen er ikke at fastholde mennesker på offentlig forsørgelse. Der er hver dag mennesker, som mister retten til dagpenge, for dagpengene er og har altid været for en begrænset periode . Netop derfor prioriterer vi, at der bliver skabt job.

- Regeringens ambition er klar: vi ønsker flere i arbejde - færre på forsørgelse. Derfor har regeringen gennemført og vil fortsat gennemføre initiativer og tiltag, der holder ledigheden så lav som mulig, øger beskæftigelsen og sikrer, at man kan få en relevant efteruddannelse, der sikrer ens kvalifikationer, lyder det fra ministeren i dag.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip