Vuggestue-personale anklaget for at bedøve børn med sovemedicin

Personalet i en vuggestue i staten Oklahoma i USA er lige nu anklaget for at bruge sovemedicin for at få børnene til at; ja sove. Det skriver mediet Today

En ansat så nogle af de andre ansatte give børn under et år og nogle lidt over et år medicinen Benadryl, som er et stof, der kan bruges til både allergi-patienter, men som også virker døsende, og derfor også går som sovemedicin.

Den ansatte gjorde forældre opmærksomme på det, og de har nu sammen meldt ”Sue’s Daycare” til myndighederne, som efterforsker sagen.

Læs også: Mødre raser over piercinger af spædbørns ører: Forbyd det!

Professor i medicin, Dr. Ian Paul, siger til Today, at han er bekendt med, at nogle forældre giver medicinen til deres børn, for at få dem til at sove på fx længere flyture, men han fraråder det stærkt – og især til børn under 12 år.

- Bendaryl skal aldrig aldrig aldrig nogensinde bruges til at bedøve børn. Punktum.

Han begrunder det med, at medicinen i værste tilfælde kan sænke børns åndedræt så meget, at de kan risikere at dø af det.

Sheriffen i byen siger til mediet, at:

- Der har været nogle ansatte, der under min efterforskning, har stået frem og fortalt, at de har givet Benadryl til børnene under anbefalinger fra Beverly Sye Stiar, der ejer vuggestuen. Hun står nu over for tiltaler om børnemishandling.
 

Dagens Gossip