Vulgær Miley Cyrus spredte ben og red på kæmpe-hotdog

Der var alle de ting, som man regner med at blive konfronteret med, når man begiver sig ind til en koncert med den bogstaveligt talt rystende sangerinde Miley Cyrus - vanvittige outfits, skridtgnubberi og baller. Nåja, og en kæmpemæssig plastikhotdog, som sangerinden tog en ridetur på.

Den første koncert på Miley Cyrus' nye verdensturné, "Bangerz Tour", blev afholdt fredag aften i Vancouver, Canada. Her blev der lagt behørigt fra kaj, da Cyrus indtog scenen ved at komme glidende ind langs en tunge fra scenens bagtæppe. Tungen var i virkeligheden hendes egen, som var projiceret op i mega-størrelse.

Det skriver Mirror.

Ifølge sangerinden selv var der dog ikke meget af den altoverskyggende selvtillid at føle kort før koncerten. Det kom frem på Twitter i løbet af fredagen.

- Jeg ved ikke, om det er fordi, det er valentinsdag eller på grund af #BangerzTour, men jeg er stensikkert midt i et panikanfald, tweetede den 21-årige stjerne.

Selvtilliden var dog tilbage i fuld flor, da Cyrus i løbet af koncerten lagde et billede af sin twerkende numse ud til de ni millioner fans, der følger hende på det sociale billedmedie Instagram. Popfænomenet kan fanges til en af de 59 koncerter, som verdensturnéen består af, frem til begyndelsen af maj.

Newspaq

Dagens Gossip