Walcott redder Arsenal fra skuffelse mod bundhold

26/12/2013

Theo Walcott indtog hovedrollen, da Arsenal torsdag vendte et truende nederlag til sejr på 3-1 ude over West Ham United, der ligger i bunden af Premier League.

Den engelske landsholdsspiller scorede to gange inden for tre minutter midt i anden halvleg, da Arsenal vendte 0-1 til 2-1.

Den første scoring var noget heldig, da West Ham-målmanden Adrian droppede, men kort efter headede Walcott Arsenal foran med et flot hovedstød.

Arsenal gav comeback til Lukas Podolski, der har siddet ude med en skade i omkring fire måneder.

Tyskeren kom ind kort før 1-1-scoringen, og Podolski fejrede sit comeback ved at slå sejren fast med kampens sidste mål.

Nicklas Bendtner fik de sidste seks minutter for Arsenal, da han afløste førsteangriberen Olivier Giroud.

Med sejren topper Arsenal Premier League med 39 point for 18 kampe.

Arsenal kan senere i dag miste førstepladsen til Liverpool.