Ward: Kessler var bedst

Carl Froch samlede bælterne, og Mikkel Kessler gjorde en god figur på den larmende udebane.

Men manden, der ejer supermellemvægt, er stadig amerikaneren André Ward, som hjemme i USA har besejret både Froch og Kessler.

André Ward var i O2 Arena lørdag aften som medkommentator for HBO og fortalte til sporten.dk, at han så en vinder i Mikkel Kessler.

- Kessler imponerede mig i aften. Hans offensiv var skarp, hans defensiv er bedre end længe. Han virkede sprød og skarp. Jeg ved ikke, om det var en mental ting, eller om hans fitness ikke var tilstrækkelig, men jeg synes, han forsømte en klar mulighed for at dominere Carl Froch i aften og muligvis endda stoppe ham. Han kunne have gjort stor skade på ham. Men noget holdt ham tilbage, og det er synd for Mikkel Kessler. Han lignede ellers den bedre bokser deroppe, sagde André Ward til sporten.dk.

Hans træner Virgil Hunter tog samme udgangspunkt og mente, at kampen burde have været uafgjort.

- Kessler landede de tungeste træffere. Han gjorde meget mere ondt på Froch end omvendt. Jeg har et trænet øje, og jeg så ikke en sejr til Carl Froch, sagde Virgil Hunter.

André Ward forklare, at han gerne vil møde Carl Froch i en rematch, men at ønsket tilsyneladende ikke er gengældt.

- Carl Froch snakker og snakker, men der kommer aldrig et telefonopkald til min manager. Han vil ikke møde mig, så hvorfor skal han bruge tid på at ødelægge mit image, spurgte André Ward og henviste til det faktum, at Carl Froch stadig kalder André Ward for en bokser, der ikke kan underholde et publikum.

- Jeg har ikke tidligere udtalt mig respektløst om Froch eller Kessler. Men jeg gider ikke høre på den snak. Ring til min manager. Så ser vi på det, sagde Ward.

 

 

 

 

Dagens Gossip