Warriors buldrer videre mod utrolig rekord i NBA

Skrevet af admin

30/01/2016

Dagens topnyheder

Det har ofte set legende let ud, når Golden State Warriors gang på gang har tromlet over sine modstandere i den indeværende sæson i basketligaen NBA.

Holdet, der holder til i Oakland i Californien, har vundet 42 kampe og blot tabt 4 kampe i den indeværende NBA-sæson.

Dermed er de forsvarende mestre på kurs mod rekorden for flest sejre i grundspillet, der består af 82 kampe.

Rekorden indehaves i øjeblikket af det legendariske Chicago Bulls-hold, der med Michael Jordan i spidsen vandt 72 kampe og tabte 10 i 1995/1996-sæsonen.

Hos Golden State er det senest blevet til sejre over Dallas Mavericks samt en imponerende sejr over San Antonio Spurs, der ellers også har været i forrygende form.

Dermed har Warriors bevist, at holdet har kvalitet til at feje al modstand af banen. Og det glæder Warriors-spilleren Harrison Barnes.

- Hver gang man møder de store hold, der har masser af erfaring med slutspillet, så er det en målestok for, hvor godt man spiller, siger Barnes til NBA's hjemmeside.

Warriors fik en historisk god start på sæsonen, da det blev til sejre i de 24 første kampe. Onde tunger mente dog også, at modstanden ikke var særlig hård i de kampe.

Men det har man efterhånden fået modbevist, mener Barnes:

- Man kan jo ikke selv styre sit kampprogram. Man spiller bare sine kampe. Men der er da nogle, der har sagt, at vi ikke har udrettet noget, før vi har mødt det og det hold.

Holdet har vundet fem kampe i træk, og det er blandt andet blevet til imponerende sejre over LeBron James og Cleveland Cavaliers samt altså formstærke San Antonio Spurs.

Golden State Warriors bliver ført an af sidste sæsons mest værdifulde spiller i ligaen, Stephen Curry, der også i indeværende sæson har været ustyrligt god.

Curry er også valgt til det ene af årets to All Star-hold, der skal i aktion, når der bliver afholdt All Star-weekend i Toronto midt på sæsonen.

Det foregår fra 12.-14. februar. Også Currys holdkammerater Draymond Green og Klay Thompson skal med.

I første omgang venter dog en udekamp lørdag aften mod Philadelphia 76'ers.

/ritzau/