Watford besejrer nemt Liverpool efter målmandsdrop

20/12/2015

Liverpool leverede endnu en stor skuffelse i Premier League, da det søndag blev til et 0-3-nederlag ude mod Watford.

Inden kampen blev Liverpool ramt af en skade til førstemålmand Simon Mignolet, og det fik stor betydning for resultatet.

Mignolets afløser, ungarske Adam Bogdan, tabte bolden efter blot tre minutter, og den fæle fejl udnyttede Watfords hollænder Nathan Ake til en nem 1-0-scoring.

Det skulle blive endnu værre for Liverpool efter et kvarter, da Watford-angriberen Odion Ighalo løb fra Martin Skrtel og passerede Bogdan fra en spids vinkel til 2-0-scoringen.

Skrtel udgik med en skade kort før pausen, og Liverpool-manager Jürgen Klopp satsede offensivt med indskiftningen af angriberen Divock Origi.

Det hjalp dog ikke Liverpool. I anden halvleg øgede Ighalo til 3-0, da nigerianeren fem minutter før tid lukkede fodboldkampen.

Watford har med sejren nu 28 point efter 17 kampe på en syvendeplads, mens Liverpool halter efter på en niendeplads med 24 point.

Leicester fører rækken med 38 point efter 17 kampe.