Web-tv: Begravet kælefugl satte politiet på arbejde

Et grønt område bag ved Næstved Storcenter var onsdag aften afspærret i over fire timer, efter en mistanke om, at et barn var blevet begravet i området, oplyser Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

- Vi fik en anmeldelse fra en forbipasserende i området, som havde set noget, der lignede et frisk anlagt gravsted. Anmelderen så en jordforhøjning med gran ovenpå og et lille interimistisk trækors og flere billeder af et barn, siger vagtchef Søren Østervig.

- Vi sender patruljer derud og en hund, som konstaterer, at der er noget mistænkeligt, så vi tilkalder efterforskere, siger Søren Østervig.

Anmeldelsen kom klokken 18.01. Politiet rykkede ud med efterforskere og teknikere for at undersøge stedet, og området blev spærret af.

Men ved nærmere eftersyn fandt politiet frem til en kuvert med resterne af en fugl i graven - og formoder, at der er tale om et kæledyr, der har fundet sit sidste hvilested i det grønne område bag ved storcentret. Klokken 22.20 kunne afspærringen hæves.

- Så vi kunne afblæse hele seancen, og heldigvis var det ikke et menneske, der lå i graven. Nu vil vi forsøge at finde frem til, hvem der har gjort det, for at få en snak med dem. Jeg tror, at det er nogen, der ikke har tænkt sig så godt om, siger Søren Østervig.

- Det sætter en del i gang hos os, så vi vil gerne henstille til, at man ikke gør det en anden gang, tilføjer han.

Bliv ven med dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Søren Østervig kan ikke oplyse, hvor mange politifolk, der var sat af til opgaven.

- men den slags sætter et stort maskineri i gang hos os, så vi vil meget gerne undgå den slags i fremtiden, siger han.

/ritzau/

Dagens Gossip