Web-tv: Falske iPhone 5 fyldt med snydesoftware

Skrevet af Elo Christoffersen

22/02/2014
Et stort parti af falske iPhone 5 er blevet beslaglagt. Det er Københavns Politi, der i 2013 fik fingrene i mobiltelefonerne, skriver computerworld.dk. Flere hundrede af de falske iPhone 5 nåede at blive solgt fra en butik på Vesterbro i foråret 2013, inden politiet fik beslaglagt. En 44-årig mand stod bag svindelnummeret og han er nu idømt fire års fængsel samt en bøde i millionklassen for lovovertrædelserne. Billeder lækket: Er dette den nye iPhone 6? Der er tale om gode efterligninger. Softwaren afsløren til gengæld, at der er tale om en falsk iPhone 5. Styresystemet forsøger at ligne Apples iOS 6, men der dukker et mærkværdigt opstartsbillede frem, der viser en rose. Computerworld har fået muligheden for at teste en af de falske iPhone 5. Resultatet kan du se i videoen nedenunder...

Mest læste i dag

Et stort parti af falske iPhone 5 er blevet beslaglagt. Det er Københavns Politi, der i 2013 fik fingrene i mobiltelefonerne, skriver computerworld.dk.

Flere hundrede af de falske iPhone 5 nåede at blive solgt fra en butik på Vesterbro i foråret 2013, inden politiet fik beslaglagt. En 44-årig mand stod bag svindelnummeret og han er nu idømt fire års fængsel samt en bøde i millionklassen for lovovertrædelserne.

Billeder lækket: Er dette den nye iPhone 6?

Der er tale om gode efterligninger. Softwaren afsløren til gengæld, at der er tale om en falsk iPhone 5. Styresystemet forsøger at ligne Apples iOS 6, men der dukker et mærkværdigt opstartsbillede frem, der viser en rose.

Computerworld har fået muligheden for at teste en af de falske iPhone 5.

Resultatet kan du se i videoen nedenunder...