Web-tv: Her redder chauffør hund fra trafikeret vej

Hunden blev reddet fra en motorvej i Houston, hvor den havde forvildet sig ind. Såret og skræmt var den ikke i stand til at komme videre.

Det var fredag morgen, og myldertiden var på sit højeste, da chaufføren Rickey Young i radioen hørte om hunden og opdagede, at han var lige i nærheden. Selv om dyreværnet var tilkaldt, var Young, der er entreprenør, den første på stedet, og han besluttede sig for at hjælpe den lille hund.

I første omgang forsøgte den skræmte hund at flygte fra redningsmanden, men da Young lokkede den med hans egen sandwich, fik han hunden i sikkerhed på få et øjeblik.

- Jeg kunne se, at hun var taknemmelig, og at hun var glad for at være i sikkerhed, fortæller Rickey Young til tv-stationen KHOU.com.

Det vidste sig, at hunden, der er en labrador-blanding, var hårdt såret. Den havde brækket flere ben og havde indre blødninger.

Den blev efterfølgende behandlet af en dyrelæge og kommer sig nu i en af dyreværnets kenneller. Hunden havde hverken chip eller halsbånd, og derfor leder man nu efter nogen, som vil adoptere hunden.

Se Rickey Young redde hunden i tv-indslaget herunder:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip