Web-tv: MobilePay har rundet 1 million

Skrevet af Mere mobil

24/01/2014
Den populære applikation MobilePay, som Danske Bank står bag, har netop rundet en kæmpe milepæl. Applikationen er nu downloadet af mere end en million danskere, oplyser Danske Bank. Det er mindre end et år siden, at applikationen blev frigivet – vi skal ikke længere tilbage end maj måned, hvilket også viser danskerne er klar til mobilbetaling, den rigtige løsning har bare ikke været der endnu. Det er stadigvæk iPhone-brugere der udgør størstedelen, faktisk hele to tredjedele, mens Android er på 30 procent og de resterende 3 procent er Windows Phone-brugere, som dog også har haft adgang til applikationen i kortest tid. Danske Bank har med denne app også ramt et enormt antal brugere, hvoraf kun 34 procent er kunde i Danske Bank. Det er i øvrigt de fleste steder, at mændene er i overtal – det er i de fleste byer 6 ud af 10 brugere der er mænd. Det er spændende om det måske skal være Danske Bank, som får indført mobilbetaling i Danmark – netop nu testes løsningen i udvalgte butikker.

Dagens topnyheder

Den populære applikation MobilePay, som Danske Bank står bag, har netop rundet en kæmpe milepæl. Applikationen er nu downloadet af mere end en million danskere, oplyser Danske Bank.

Det er mindre end et år siden, at applikationen blev frigivet – vi skal ikke længere tilbage end maj måned, hvilket også viser danskerne er klar til mobilbetaling, den rigtige løsning har bare ikke været der endnu.

Det er stadigvæk iPhone-brugere der udgør størstedelen, faktisk hele to tredjedele, mens Android er på 30 procent og de resterende 3 procent er Windows Phone-brugere, som dog også har haft adgang til applikationen i kortest tid.

Danske Bank har med denne app også ramt et enormt antal brugere, hvoraf kun 34 procent er kunde i Danske Bank. Det er i øvrigt de fleste steder, at mændene er i overtal – det er i de fleste byer 6 ud af 10 brugere der er mænd.

Det er spændende om det måske skal være Danske Bank, som får indført mobilbetaling i Danmark – netop nu testes løsningen i udvalgte butikker.