Web-tv: Radioværter forsøgte sig med chilismagning

Freddy Fey & Rasmus Skøtt, der er morgenværter på Radio Globus i den lille sønderjyske by, Sdr. Hygum mellem Røding og Ribe forsøgte torsdag morgen, at gøre kunststykket efter den efterhånden så berømte chilismager, Chili Klaus.

Under morgenshowet, Vækkelsesprædikanten og Den Lille Rødhætte, tog begge radioværter en stærk chili og tyggede den godt igennem, som man nu skal, når der skal spises en god chili.

Men Freddy Fey & Rasmus Skøtt måtte nok sande, at de ikke er til en chilismagning. For der blev både hostet og værterne fik varmen. Freddy Fey valgte dog ikke at sluge chilien, men smed den i skraldespanden og han måtte senere gå hjem med maveonde:

- Det er både første og sidste gang, jeg skal udsætte mig og min krop for den slags. Det resulterede i, at jeg måtte forlade jobbet i dag og hjem under dynen med mavekramper. Afskyeligt og det kan jeg absolut ikke anbefale på nogen måde, siger Freddy Fey i følge Radioassistent.

Han beroliger dog med, at han vender frygteligt tilbage i morgen – uden planer om at gentage chili-seancen.

Hele seancen blev sendt for åben mikrofon til stor morskab for lytterne i Syd- & Sønderjylland.

Du kan se videoen nedenunder...

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Opslag af Radio Globus - Vækkelsesprædikanten & Den Lille Rødhætte.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip