Web-tv: Sæt et strejf af farve i bilens forlygter

Ekstra tilbehør til bilen som specialdesignede fælge, mønstrede sidespejle og sæder i alverdens farver og materialer er de seneste år blevet populært blandt de danske bilister. Og nu får landets bilentusiaster som noget helt nyt mulighed for at give bilen et endnu mere personligt præg i form af yndlingsfarven lysende ud af forlygterne.

Bliv ven med Dagens Biler på Facebook - Klik her

ColorVision fra Philips Automotive er den første farvede bilpærer på markedet, godkendt i forhold til den europæiske lovgivning.

Et sikkert lys

Farveeffekten i ColorVision-lamperne skabes ved hjælp af en ny belægningsteknologi, som giver forlygterne et farvet skær. Den stråle, som projiceres ud på vejen, er dog et klart hvidt lys, så vejen foran stadig ses meget klart. En avanceret teknologi giver ColorVision-lampen op til 60 procent mere lys på vejen end andre standardpærer og øger synligheden med 25 meter.

- Med ColorVision har vi skabt et banebrydende produkt ved hjælp af en helt ny teknologi, der giver det bedst mulige kørelys, mens du med det farvede skær skiller dig ud fra andre. Ikke nok med at ColorVision giver bilister mulighed for re-designe deres bil, kan de nu gøre det med god samvittighed for deres egen og medbilisternes sikkerhed, siger Anders Grønbech, salgschef hos Philips Automotive i Danmark.

Undersøgelse: 80-årige kan ikke undvære egen bil

ColorVision er de første farvede bilpærer, der er certificerede som lovlige i Europa. Derfor medfølger der et godkendelsescertifikat med alle produkter, således at bilister kan bevise ColorVision-lamperne som lovlige.

Se video og billeder nedenunder...

Dagens Gossip