Web-tv: Se Klaus Riskær tjekke ind på Paradise Hotel

Umiddelbart falder han ikke i de unge pigers smag, men finansmanden Klaus Riskær Pedersen, der nærmest kunne være tøsernes bedstefar, har alligevel sagt ja til en tur på Paradise Hotel.

Nu har Riskær sjældent problemer med at tiltrække opmærksomhed fra unge smukke kvinder, men han bedyrer, at det skam ikke er i jagten på ungt kød, at han er tjekket ind på hotellet.

- Jeg ved godt, at det er en lidt pudsig historie. Men jeg har trods alt været indespærret i nogle år og var lige kommet ud der i oktober, hvor det blev optaget. Det man skal forstå er, at fængselsgangene er øde, når ’Paradise Hotel’ kører, for alle de indsatte sidder og ser det. Jeg følte lidt, at nu hvor jeg lige var kommet ud, så var det min hilsen til dem derinde fra den ultimative frihed. 'Paradise Hotel’ er jo nærmest et frihedssymbol for de indsatte med strand og piger og drinks og eventyr. Og så synes jeg bare, at det var sjovt at komme ud og sige ’ok guys, fuck jer’. Så det er sådan lidt rå drengehumor, fortæller finansmanden og paradisoen til Ekstra Bladet.

På hotellet blev han da også nærmest inviteret til at være en del af tøsegruppen. Han skulle nemlig hjælpe pigerne med at kåre årets Mr. Paradise.

Det er i aften at Klaus Riskær tjekker ind på Paradise Hotel. Se web-tv herunder: 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip