Web-tv: Skandale-borgmester fanget fuld på video

Torontos skandaleplagede borgmester, Rob Ford, er igen blevet taget i at drikke sig fuld.

Borgmesteren havde ellers lovet at holde sig fra alkohol, efter at han sidste år blev snuppet i at ryge crack og opføre sig ubehøvlet i stærkt beruset tilstand.

På den omkring et minut lange video, der er filmet på en fastfood-restaurant, kan man opleve Ford tale sløret, bande og af og til slå over i jamaicansk accent.

Ford erkender, at han drak mandag aften, hvor videoen blev filmet.

- En lille smule, ja, svarer Rob Ford direkte adspurgt, om han havde drukket.

Han afviser, at videoen er stødende.

- Nej, jeg var sammen med nogle venner, og det, jeg foretager mig i mit privatliv med mine personlige venner, er op til mig.

- Hvis jeg taler sådan, så er det den måde, jeg taler med nogle af mine venner. Jeg synes overhovedet ikke, at det er diskriminerende. Jeg kørte ikke, og det var i fritiden, siger borgmesteren.

Ford har i månedsvis været indhyllet i skandaler, hvor han ud over sit indrømmede narkoforbrug blev beskyldt for at have begået sexchikane, mens han var stærkt beruset.

Sagen begyndte at rulle i maj sidste år, da tabloidavisen Toronto Star og den amerikanske sladderside Gawker fortalte, at narkosælgere havde henvendt sig til dem med henblik på at sælge en video, der viste borgmesteren ryge et stof.

Efter måneders benægtelser indrømmede Ford i november, at han havde inhaleret crack kokain, mens han var fuld.

Han er siden blev frataget de fleste af sine magtbeføjelser, men fastholder titlen som borgmester. De fleste af hans opgaver bliver nu varetaget af viceborgmester Norm Kelly.

Ford forsøgte at rette op på sit blakkede ry ved at stille op til en række interviews sidst på året. Han afviste, at han havde et alkoholproblem, og han sagde til den canadiske tv-station CBC, at han aldrig ville drikke igen.

Se videoen nedenunder...

/ritzau/AFP

Dagens Gossip