Web-tv: Trætte iPhone-ejere skal indfanges af Sony

Sony har som den første mobilproducent lanceret en Android-topmodel, som er presset ned i et format med 4.3 tommer skærm. Andre producenter, såsom Samsung, har også minimodeller i sortimentet, men disse er nedskalerede udgaver af flagskibs-enheden, hvor ydelsen er mindre.

I et interview med MereMobil.dk fortæller Sony Mobile, at de går direkte efter iPhone-brugere, som er trætte af eksempelvis batteritiden på telefonen, men som ikke ønsker at gå ret meget op i størrelse – og som i hvert fald slet ikke ønsker en langsom smartphone.

- Vi mener, at vi kommer med den første high-end Android-smartphone der kan konkurrere med en iPhone (i størrelse og ydelse, red.). Vi ved fra vores interne undersøgelser, at der er mange iPhone-ejere som er trætte af Apples manglende innovation og især trætte af kort batterilevetid. Kan vi bare tage nogle af dem som er en lille smule utilfredse, så tror vi der er et pænt marked for det, siger marketingschef Morten Johansen i Sony Mobile Danmark.

Z1 Compact har i forhold til Xperia Z1 mindre skærm, men også mindre batteri. I praksis skulle det betyde, at batteritiden er længere, hvilket ifølge Sony hænger sammen med at skærmen er mindre, og der dermed bruges mindre strøm.

Sony hævder, at Xperia Z1 Compact har noget bedre batterilevetid end iPhone.

Sony Xperia Z1 Compact ventes at komme på markedet i februar måned i Danmark. Telefonen er uden abonnement prissat til lige under 4.000 kroner.

Se videoen nedenunder...

 

Dagens Gossip