Web-tv: Vinterrevy ændres efter Løkke-sagen

I sidste øjeblik ændrer folkene bag Vinterrevyen 2013 i Aalborg på programmet. Sagen om Lars Løkkes rejser og bilag er for stor til ikke at blive en del af årets revy i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Så revyen "Et gran af jul" var kun lige begyndt på prøverne, da Leif Maibom dukkede op med et nyt manuskript.

- Jeg har siddet her i formiddag og skrevet Lars Løkke ind i revyen med et lille hip til hans rod i papirerne, fortæller den garvede revyforfatter, Leif Maibom.

I alt 13 forfattere bidrager med revynumre til Aalborg Vinterrevy 2013, der har premiere i Aalborg Kongres & Kultur Center torsdag den 14. november, og derefter spiller revyen hver fredag og lørdag til og med 7. december med skuespillerne Leif Maibom, Pernille Schrøder, Vicki Berlin og Thomas Mørk akkompagneret af Thomas Pakulas revyorkester.

Revydirektør Ernst Trillingsgaard havde på ønskesedlen til tekstforfattere blandt andet nordjyske Niels Hausgaard og så nogle af de stærke tekstkræfter bag Cirkusrevyen Carl-Erik Sørensen samt Vase & Fuglsang.

- Men vi har også instruktør og skuespiller Leif Maibom samt Vicki Berlin til at bidrage med tekster til numre i Vinterrevyen, og både Maibom og jeg tør godt loven en super glad, festlig og lidt satirisk revy, siger Ernst Trillingsgaard.

Se videoen nedenunder...

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip