Wenger: Bendtner har arbejdet hårdest af alle

Tingene er vendt på hovedet for Nicklas Bendtner i Arsenal.

Gennem det meste af et par år, har klubben ønsket danskeren hen i nærheden af, hvor peberet gror. Nu har skader gjort, at Premier League-klubben har brug for danskeren.

Han gjorde comeback i en pokalkamp forleden, og manager Arsène Wenger roser ham, og slår fast, at danskeren får sin chance.

Arsenals manager siger i et interview med Arsenals hjemmeside arsenal.com, at Nicklas Bendtner klarede sig særdeles godt i forhold til, at det var hans første kamp i lang tid.

- Man må tage hatten af for ham, for han har arbejdet meget hårdt. Fysisk er han den, som har arbejdet hårdest af alle, for han ankom i meget dårlig form.

- Man må give ham kredit for, at han viste forleden i kampen, som varede 120 minutter, at han aldrig fik krampe eller muskelproblemer. Han sluttede kampen godt, siger Arsène Wenger til klubbens hjemmeside.

Nicklas Bendtner spillede onsdag sin første kamp for Arsenal i mere end to år, og han lagde op til en scoring, lige som han selv scorede på straffespark i straffesparkskonkurrencen.

Den danske angriber ankom til Arsenal som 15-årig, og Arsène Wenger mener, at danskeren er Arsenal-mand med hele sit hjerte.

- Jeg tror han har dybe følelser for klubben. Han ville væk fordi han har haft noget turbulens i sin karriere. Han ville gerne have spilletid. Det kan man godt forstå, og jeg accepterede det fuldt ud.

- Et klubskifte kunne ikke lade sig gøre, så nu er han klar til at kæmpe, og han vil få sin chance, fortsætter manageren til klubbens hjemmeside.

Arsenal er ramt af et hav af skader blandt klubbens angribere. Derfor endte klubben med at beholde Nicklas Bendtner i sommerens transfervindue. Premier League-klubber som Hull og Crystal Palace var ellers interesserede i Nicklas Bendtner.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip