Wenger bøjer sig i støvet for Barcelonas kunstnere

Trods flot Arsenal-spil i store dele af kampen mod FC Barcelona onsdag, kom englænderne aldrig rigtig tæt på at vende det 0-2-resultat, man havde med fra første kvartfinaleopgør i Champions League.

Ved 1-1 var der en smule spænding om resultatet, men Barcelonas farlige fronttrio afgjorde sagerne med et mål hver, og Arsenal-manager Arsène Wenger er fuld af beundring over for Barcelonas stjerner.

- Vi havde vores chancer, men vi udnyttede dem ikke, men vi er også nødt til at sige "godt gået" til Barcelona, siger den franske manager til uefa.com.

- De har to eller tre spillere, som ændrer normalt liv til kunst, lyder de rosende ord fra Wenger.

Og Barcelona-træner Luis Enrique er da også begejstret for at have sin stjernetrio i front.

- Vi er henrykte over, at Messi, Suarez og Neymar er vores angribere. Det fantastiske ved disse spillere er, at de alle arbejder for det samme mål. Vi er nødt til at forsvare lige så godt, som vi angriber, siger Enrique ifølge Uefas hjemmeside.

Luis Suarez viste lidt kunst med en fantastisk helflugter, da han bragte Barcelona på 2-1 med 25 minutter igen.

Han erkender, at det var en hård kamp, hvor hjemmebanen var med til at sikre Barcelona sejren.

- Til slut viste vi, at vi er stærke hjemme, og vi udnyttede hjemmebanefordelen, siger Suarez til uefa.com.

Da stillingen var 1-1 i anden halvleg, havde Arsenal et par chancer for at komme på 2-1 og dermed være blot et enkelt mål fra en mulig sensation.

- Kvaliteten i vores spil var høj, men jeg er skuffet over resultatet, da jeg følte, at vi havde dem lidt ude af kurs ved 1-1, siger Wenger.

/ritzau/

Dagens Gossip