Wenger efter Arsenals flop: Vi manglede koncentration

30/09/2015

Arsenal har fået en mildt sagt uheldig indledning på gruppe F i Champions League.

Den engelske fodboldklubs manager, Arsène Wenger, ærgrer sig over de fejl, der blev dyre i tirsdagens 2-3-nederlag hjemme til græske Olympiakos.

- Vi manglede koncentration i defensiven, siger franskmanden til Arsenals Twitter-profil.

- Vi var lidt uheldige, og vi fik en svær begyndelse, siger manageren.

Arsène Wenger så blandt andet Arsenal-målmand David Ospina fumle bolden over målstregen fem minutter før pausen, så Olympiakos førte 2-1 efter første halvleg.

20 minutter inde i anden halvleg fik Alexis Sánchez ganske vist udlignet til 2-2 for Arsenal, men allerede to minutter senere scorede grækerne igen efter defensiv slendrian hos hjemmeholdet.

- Vi åbnede os defensivt, fordi vi angreb, siger Arsène Wenger.

Arsenal tabte den første kamp i gruppe F med 1-2 ude til Dinamo Zagreb, der har tre point ligesom Olympiakos.

Storklubben fra London kan få svært ved at få point i de kommende to kampe. Her venter gruppens favorit, Bayern München, der har seks point efter den overbevisende 5-0-sejr hjemme over Dinamo Zagreb.

Arsène Wenger forsøger at bevare optimismen i forhold til at blive blandt gruppens to bedste hold, der går videre til 1/8-finalerne.

- Vi er stadig med. Vi skal tro på, at vi kan håndtere hold som Zagreb og Olympiakos. Vi er ikke færdige, siger manageren.