Wenger efterlyser respekt over for van Gaal

Skrevet af admin

23/12/2015

Mest læste i dag

Arsenal-manager Arsène Wenger kalder det "mangel på respekt", når rygterne om, at José Mourinho snart erstatter den pressede Louis van Gaal i Manchester United, florerer i pressen.

- Jeg vil ikke gå ind i de spekulationer. Personligt har jeg kæmpe respekt for Louis van Gaal.

- Det, der foregår, er mangel på respekt. Den mand har arbejdet i fodbold i 30 år og har leveret utrolig kvalitetsarbejde. Selvfølgelig fortjener han mere tid, siger Wenger ifølge Reuters.

I sidste weekend tabte United hjemme til upåagtede Norwich. Efter kampen udtalte Louis van Gaal, at han var "bekymret" for sin position i klubben.

Det var Uniteds tredje nederlag i træk i alle turneringer og kamp nummer seks i træk uden sejr.

Mourinho blev i sidste uge fyret hos mesterklubben Chelsea, og portugiseren er blevet sat i forbindelse med managerposten i Manchester United.

Mourinhos agent, Jorge Mendes, er onsdag i flere britiske medier citeret for at sige, at United ikke "officielt" har henvendt sig til Mourinho endnu.

- Der er ingenting. Vi ved ikke, hvad der kommer til at ske i fremtiden, men lige nu er der ingen aftale. Der er heller ikke en officiel henvendelse, siger agenten ifølge flere britiske medier til Globo Esporte.

Mourinho har efter sin fyring udtalt, at han ikke planlægger at tage en pause fra trænergerningen.

/ritzau/