Wenger erklærer Suarez-handlen for stendød

Adspurgt om handlen nu betragtes som død, svarede Wenger efter Arsenals 3-0 sejr ude over Fenerbahce i den første af de to CL-kvalifikationskampe:

- Ja. Det er der absolut ingen chancer for, fastslog Wenger, der tidligere har afgivet to bud på Suarez.

Det sidste var 40 mio. pund (350 mio. kr.), og det mente både Arsenal og den uruguayanske angriber, at det var stort nok til at udløse en klausul om, at Suarez kunne bryde sin kontrakt med Liverpool. Men Liverpools ledelse afviste, at der eksisterede sådan en klausul, og Suarez måtte opgive sit ønske om at komme væk.

Han blev i første omgang smidt ud af truppen af manager Brendan Rodgers på grund af dårlig attitude under de sæsonforberedende træningskampe, men efter at han har givet både klubben og holdkammeraterne en undskyldning, er Suarez taget til nåde og træner påny sammen med førsteholdet.

Men selvom Wenger har opgivet jagten på Luis Suarez, har han stadig planer om at forstærke truppen i løbet af dette transfervindues sidste dage.

- Kvalitetsmæssigt har vi ikke brug for nogen, men antalsmæssigt er vi lidt i underskud. Vi mistede Chamberlain og Arteta på grund af skader, og Diaby er også ude - tre landsholdsmidtbanespillere. Vi forsøgte at hente en ind, og vi arbejder stadig på det, sagde Wenger ifølge The Guardian med adresse til det bud, som Arsenal mandag afgav på Newcastles franskmand Yohan Cabaye.

I jagten på Cabaye bliver Arsenal dog presset af Paris Saint-Germain, som angiveligt er parat til at betale 20 mio. pund (175 mio. pund) for franskmanden, mens Wenger foreløbig kun har budt 12 mio. pund (105 mio. pund).

Wenger er dog stadig optimistisk i forhold til at få lukket hullerne i truppen.

- I må forstå, at der stadig er lang vej endnu. Transfermarkedet begynder for mig først nu, og der kommer til at være en masse aktivitet fra nu af og indtil 2. september. Det begynder nu, og det er som et spil poker. Folk holder på deres kort så længe som muligt og ser, hvad der sker. Til sidst tager de deres beslutninger.

- Først tager alle på ferie, og ingen vil lave noget som helst. Så bliver der skiftet manager i mange klubber. De skal først lære truppen at kende, inden de tager en beslutning. Sådan er der mange, mange ting, men sådan er det altid.

Dagens Gossip