Wenger fortsætter ordkrig om Luis Suarez

Arsenals manager Arsène Wenger svarer nu igen, efter at Liverpools manager Brendan Rodgers har sagt, at Arsenals bud på Liverpool-angriberen Luis Suarez er alt for lavt.

Rodgers mener, at Suarez i kroner og øre er lige så meget værd, som Real Madrid angiveligt er villig til at betale for Tottenhams Gareth Bale, der anslås at koste 100 millioner pund.

- Jeg forstår ikke den måde at tænke på, og jeg ønsker ikke tale åbent om forhandlinger, fordi det er ikke mit ærinde på dette pressemøde, siger Wenger ifølge nyhedsbureauet AFP.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Arsenal-manageren er blevet bombarderet med spørgsmål om Suarez i forbindelse med London-klubbens testkampe mod Napoli og Galatasaray.

I opvarmingsturneringen Emirates Cup spillede Arsenal 2-2 mod italienske Napoli, mens tyrkiske Galatasaray søndag overraskende vandt 2-1 på to mål af den tidligere Chelsea-spiller Didier Drogba.

- Vi har en måned tilbage, før sæsonen starter, og vi vil arbejde meget hårdt for at styrke vores trup - uden at nævne specifikke navne, for det, tror jeg ikke, vil gøre forhandlingerne nemmere.

- Efter det kan I spekulere alt det, I vil, om prisen på spilleren, lyder det fra Wenger.

I engelske medier gættes der på, at Arsenal har budt 40 millioner pund for Suarez. Wenger bekræfter, at Arsenal har budt på Suarez, men var ellers meget hemmelighedsfuld.

- Jeg har aldrig sagt, at vi har givet Liverpool et bud. Nu kan jeg sige, at vi har givet et, så det er i det mindste noget information. Resten vil jeg gerne holde for os selv.

- Hvis situationen udvikler sig, så vil vi informere jer. Det er, hvor vi er i øjeblikket, siger Wenger.

Franskmanden slår fast, at en handel kræver, at Arsenal bliver enig med Liverpool, Suarez, og at parterne skal være enige om prisen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip