Wenger forventer historisk tæt afslutning i England

Kampen for at blive mester i England er i år tættere end normalt. Kun seks point adskiller de fire øverste hold, inden det tætte juleprogram for alvor begynder.

Arsenal er placeret på andenpladsen, inden holdet støder sammen med rækkens nummer tre, Manchester City, mandag.

Arsenal-manager Arsène Wenger mener, at afslutningen i Premier League i år bliver en af de tætteste i historien, og han forudser, at 80 point vil være nok til at tage titlen.

- Det ser utrolig tæt ud. Vi har spillet 16 kampe, og førerholdet har kun 35 point, så jeg regner med, at Premier League kan blive afgjort med omkring 80 point, siger Wenger ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Manchester United var det seneste hold, der vandt Premier League med 80 point. Det var tilbage i 2011. I sæsonen 2014/2015 fik mesterholdet Chelsea 87 point.

Wenger lægger derfor vægt på nødvendigheden af at tage point fra de tætteste rivaler i toppen af rækken. Af samme årsag bliver mandagens kamp mod Manchester City utroligt vigtig ifølge Arsène Wenger.

- Der venter os en kæmpe kamp på mandag. Når vi spiller hjemme, skal vi vinde, fordi vi er ambitiøse, og vi føler, vi har en chance for at komme styrket ud på den anden side af julen, siger Wenger.

- Det bliver en meget tæt kamp, fordi holdene er meget tæt på at være lige gode. Manchester City har store individualister som David Silva og Sergio Agüero tilbage fra skader, så vi skal levere på topniveau, siger Arsène Wenger.

Han forventer, at hans spillere præsterer i hver kamp i år, fordi ligaen er så tæt.

- Hvis du kigger på resultaterne, kan du se, at det vigtigste i år er, at man er stabil, for der er overraskende resultater hver uge, siger franskmanden.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip