Wenger hylder Giroud efter fem mål på syv dage

Arsenals manager, Arsène Wenger, bruger store ord om sin franske angriber Olivier Giroud, efter at franskmanden søndag igen var en af hovedkræfterne bag sit holds sejr på 2-0 ude mod Aston Villa.

Her scorede Giroud sit Premier League-mål nummer 50 på et straffespark tidligt i kampen. Det betyder, at Arsenal ligger nummer et i Premier League inden Leicesters kamp mod Chelsea mandag.

Målet kom kun fire dage efter, at Giroud med sit første hattrick for Arsenal skød klubben videre i Champions League med en 3-0 sejr ude mod Olympiakos. Også i sidste weekend nettede Giroud i Arsenals 3-1 sejr mod Sunderland.

Den målfarlige angriber har nu scoret i 11 af de seneste 13 kampe, og han er dermed en af hovedarkitekterne bag Arsenals succes i både England og Europa.

- Jeg mener, Olivier spiller op til sit allerbedste lige nu, siger Wenger ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Nogle gange tvivler folk på ham, men hans seneste scoringstal får folk til at indse, at han er en kvalitetsspiller.

- Jeg synes, han har forbedret sig teknisk og i opspillet. Han har ikke et elektrisk antrit og spiller meget med ryggen mod mål, så måske er han ikke så spektakulær. Men han er effektiv, og han er en meget vigtig spiller for det her hold, siger Wenger.

- Han er også utrolig stærk mentalt, og det er meget vigtigt, fortsætter den franske manager.

Girouds mål i søndagens opgør mod Aston Villa bringer ham op på ni mål i Premier League. Det gør ham til sit holds topscorer.

Efter Giroud slog til fra straffesparkspletten mod Aston Villa, sørgede den walisiske midtbanespiller Aaron Ramsey for, at Arsenal fik en sikker sejr med hjem til London.

- Det har været en stor uge for os, siger Wenger om de syv dage, der har budt på to sejre i Premier League og avancement i Champions League.

/ritzau/

Dagens Gossip