Wenger kunne ikke sige nej til Özil

Få vil diskutere, at Arsenals køb af Mesut Özil i Real Madrid i sommerens transfervindue var noget af et scoop. Men mange undrede sig til gengæld over, at Arsene Wenger brugte en rekordsum på en midtbanespiller. For det var i forsvaret og angrebet, Arsenal havde mest brug for nye spillere. Ikke på en i forvejen velbesat midtbane.

Nu fortæller Arsenal-manageren, at det hele egentlig er meget simpelt. Arsene Wenger kunne bare ikke sige nej til Özil.

- Du bliver nødt til at se på kvaliteten først, og når du har høje ambitioner, kan du ikke sige nej til en verdensklasse-spiller, siger Arsene Wenger til arsenal.com.

- Der var ikke specielle mangler på den position, men kvaliteten var så høj, at det var svært at sige nej.

Arsene Wenger mener i øvrigt ikke, det er problematisk, at han nu så at sige kan fodre svin med gode midtbanespillere. For hvis man vil være med blandt de allerbedste i verden, handler det ikke kun om at have 11 verdensklassespillere på banen.

- Se på Bayern den anden aften (CL-opgør mod Manchester City), der havde (Javi) Martinez og (Mario) Götze på bænken. Folk påpegede, at holdet har kostet 92 mio. pund, mens Man City har kostet 190 mio. pund, men Bayern havde (spillere for) over 100 mio. pund på bænken. Det er en del af en stor klub i dag at have store spillere på bænken, siger Arsene Wenger.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip