Wenger: Liverpool-øretæve var en tilfældighed

Arsenal-spillerne var tydeligt rystede over 1-5-nederlaget til Liverpool i lørdags, men ifølge manager Arsène Wenger er der ingen grund til at hænge sig mere i det.

London-klubbens forsvar har nemlig været stærkt hele sæsonen, og derfor ligger der ingen tendens i afklapsningen på Anfield.

- Det er altid en skuffelse at tabe, men jeg mener, at det store nederlag var en tilfældighed, for vi har været meget stabile defensivt, og sådan skal vi se på det, siger Arsène Wenger ifølge The Guardian.

- Det var et tilfælde, ikke et velkomment et af slagsen selvfølgelig, men en succesfuld sæson bliver afgjort af, hvordan vi reagerer på det. I alle sæsoner kommer der skuffelser. Det er den efterfølgende respons, der er afgørende, siger Arsène Wenger.

En positiv reaktion er også påkrævet hos onsdagens modstander, Manchester United, hvis 2-2-resultat i søndags mod Fulham var en lige så stor skuffelse.

Ligaens bundprop fik nemlig udlignet fire minutter inde i overtiden på Old Trafford og gav det succesvante hjemmehold en ny dukkert i en besværlig periode.

- Det er bare en af de sæsoner - tilbageslag efter tilbageslag. Vi må tro på, at hvis vi leverer gode præstationer, vil tingene ændre sig, siger Manchester Uniteds midtbanespiller Michael Carrick ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Der er intet bedre sted at vende det hele end mod Arsenal på Emirates. Vi tror stadig på, at vi kan tage derned og få det resultat, vi ønsker, siger Carrick.

Kampen mellem de to storklubber fløjtes i gang klokken 20.45 onsdag aften.

/ritzau/

Dagens Gossip