Wenger øjner svær lodtrækning i Champions League

Onsdagens 0-2-nederlag til Napoli i Champions League-gruppespillet kan blive dyr for Arsenal.

Nederlaget og Borussia Dortmunds 2-1-udesejr over Olympique Marseille betød, at tyskerne snuppede førstepladsen i gruppe F for snuden af Arsenal.

Dermed frygter Arsenal-manager Arsène Wenger en smule for mandagens lodtrækning til 1/8-finalen, hvor London-klubben bliver parret med en af de andre gruppevindere.

- Selvfølgelig gør det at slutte på andenpladsen lodtrækningen potentielt mere svær. De seneste fire eller fem år har vi haft svære lodtrækninger, så måske er vi heldige denne gang.

- Men hvis vi ser på vores potentielle modstander, så ved vi på forhånd, at det bliver en svær lodtrækning, siger Wenger til Arsenals hjemmeside.

Både Dortmund og Arsenal sluttede på 12 point i gruppe F, og det gjorde Napoli faktisk også efter sejren over Premier Leagues førerhold.

Men italienerne blev sorteper i det indbyrdes regnskab og må nøjes med tredjepladsen og dermed Europa League i det nye år.

Det var frustrerende, fortæller Napoli-angriber Gonzalo Higuain.

- Vi har vundet over Premier Leagues førerhold. Jeg kan ikke tro, at vi ikke er blandt de sidste 16 i Champions League, siger den tidligere Real Madrid-spiller ifølge Reuters.

/ritzau/

Dagens Gossip