Wenger om afklapsning: Dommeren og holdet fejlede

Skrevet af admin

27/12/2015

Dagens topnyheder

Tre mål burde være blevet underkendt af dommeren, men den største bekymring er holdets præstation.

Sådan siger Arsenal-manager Arsène Wenger efter lørdagens nederlag på 0-4 til Southampton i Premier League.

I opgøret begyndte Arsenal godt, men faldt helt sammen efter den første scoring.

- Southampton gjorde kampen meget fysisk betonet, og vi tabte for mange nærkampe, og det forklarer, hvorfor vi tabte, siger Wenger.

- Men vi var uheldige med dommerens beslutninger. Det første mål var offside, ved det andet mål var der frispark, og ved det tredje mål skulle der have været målspark, mener den franske manager.

Han vil dog fokusere på Arsenals eget spil frem mod næste runde.

- Vi kan ikke styre dommerens beslutninger, men vores eget spil kan vi. Og på den front synes jeg, at Southampton så stærkere ud i nærkampene, og vi tabte for mange af dem. Long (Southamptons Shane Long, red.) slap af sted med meget, men han gjorde det godt, siger Arsène Wenger.

Long scorede det andet og det fjerde mål i kampen.

Nederlaget betyder, at Arsenal missede muligheden for at overhale Leicester i toppen af Premier League, da landsholdsmålmand Kasper Schmeichels hold forinden havde tabt til Liverpool.

Tabellen er dog mindre interessant lige nu, mener Wenger.

- Jeg sagde før kampen, at det ikke er væsentligt, om man er et point foran eller bagud. Det vigtige er, hvordan vi spiller, og vi var ikke gode nok til at vinde kampen i dag, siger han.

Arsenal ligger nummer to i den bedste engelske række - to point efter Leicester og et point foran Manchester City på tredjepladsen.

/ritzau/AFP