Wenger roser 'ustoppelig' Bendtner før comeback

Sådan lyder hyldesten fra Arsenals manager Arsène Wenger på dagen, hvor Nicklas Bendtner med stor sandsynlighed gør comeback for Arsenal, der onsdag aften møder West Bromwich Albion i Capital One Cup. Det vil i givet fald blive - efter lejeophold i Sunderland og Juventus - hans første optræden for London-klubben siden august 2011.

Arsène Wenger siger i et interview på Arsenals hjemmeside, der onsdag morgen var prydet af et billede af Nicklas Bendtner samt overskriften 'Wenger - Bendtner can be unstoppable', at danskeren nu har chancen for at vise sit værd:

- Han var tæt på at komme et andet sted hen (Crystal Palace, red.), og i sidste ende blev han, fordi det ikke gik i orden, og vi havde brug for ham her. Nu kan han overbevise alle. Vi går ind til det med et åbent sind, vi tror på hans kvaliteter. Personligt tror jeg på hans kvaliteter. Det handler i bund og grund om attitude og fightervilje. Når han har det, så kan Nicklas være en ustoppelig angriber. Han skal nok få sine chancer,siger Wenger til Arsenal.com.

Ustoppelig har Bendtner været så langt fra det seneste års tid, hvor en god EM-slutrunde i sommeren 2012 kastede en lejeaftale med Juventus af sig. I det italienske blev han dog aldrig nogen succes, og hans tid som Juventus-spiller blev i stedet overskygget af skader og en dom for sprituskørsel efter at have kørt bil i indre København med en alt for høj promille.

Nu har han en chance for revanche, og Arsène Wenger føler sig overbevist om, at fansene nok skal tage pænt imod Nicklas Bendtner, også selvom det onsdag aften er på udebane, han gør sit comeback:

- Fans tilgiver dig alt, så længe du leverer præstationer på fodboldbanen. Det er dét, folk vil have. Jeg tror, at vores fans er positivt stemt over for Bendtner, og de vil bakke ham op, siger Wenger, der også afslører, at hans intention ikke er at bruge Bendtner på en af kanterne, som han ellers yndede at gøre før i tiden:

- Jeg ser ham som centerforward. Han kan bruge sin krop med ryggen mod målet. Han er en intelligent spiller, han kan aflevere klogt og beskytte. Han er størrelsesmæssigt meget lig Oliver Giroud. Den centrale rolle er perfekt for ham.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip