Wenger: Vi skal vise vores kvaliteter for at gå videre

Arsenals 2-0-sejr over Bayern München tirsdag aften betyder, at London-klubben igen øjner muligheden for at gå videre efter gruppespillet i Champions League.

De seneste 16 år er Arsenal aldrig røget ud af turneringen efter gruppespillet, men før opgøret mod tyskerne tirsdag lå Arsenal med et stort rundt nul i bunden af gruppen.

Arsenals manager, Arsène Wenger, kunne dog ånde lettet op efter kampen, hvor en sejr mod formstærke Bayern München på forhånd var lidt af en opgave for Wenger og co.

- Vores koncentration var meget højere end i de to første kampe. I dag spillede vi med intensitet og disciplin, og vi udviste stor vilje fra første til sidste minut. Det var det, som gjorde forskellen.

- Vi kan ikke ændre resultaterne fra de to første kampe, og vi må bare kigge fremad. Jeg mener, vi har kvaliteten (til at gå videre, red.), og det skal vi vise, siger Wenger til TV3+ efter kampen.

Arsenal blev sat i gang af Olivier Girouds scoring 13 minutter før tid, der faldt efter en fejl af Bayern Münchens målmand Manuel Neuer, før Mesut Özil lukkede kampen i overtiden.

Hjemmeholdets franske målscorer medgiver da også, at scoringen var heldig.

- Jeg var heldig. Det er ikke mit bedste mål, men det er et af de vigtigste. Det holder os inde i kampen for at komme videre, men det var hårdt, og vi måtte forsvare os meget.

- I dag var det mig, i morgen er det en anden, men jeg tror virkelig på holdet. Det var hårdt i aften, og jeg er stadig træt, men lykkelig for scoringen, siger Olivier Giroud.

Manuel Neuer erkendte, at han begik en fejl ved Arsenals første scoring.

- Dybest set spillede jeg godt, men det var min store fejl, som førte til Arsenals første mål, og jeg mener, at uafgjort havde været et mere rimeligt resultat, siger Manuel Neuer til Uefa.com.

/ritzau/

Dagens Gossip