Wenger: Vores rutine skal bremse Lewandowski

Arsenals mulighed for at slå Bayern München i tirsdagens Champions League-brag i London afhænger af Laurent Koscielny og Per Mertesackers evne til at stoppe Robert Lewandowski.

Det vurderer englændernes manager Arsène Wenger.

- Først og fremmest slår man Lewandowski bedst ved at have bolden. Dernæst skal du være snu, for i feltet er han enestående på grund af hans teknik, hans afslutninger og hans bevægelser.

- Det er der, vi får brug for erfaringen hos Per Mertesacker og Laurent Koscielny for at håndtere ham, for det bliver en af det vigtigste opgaver, siger Wenger ifølge Reuters.

Mens Wenger taler om truslen fra Lewandowski, der har scoret 22 kasser indtil videre i sæsonen, vurderer Bayern-træner Pep Guardiola, at Arsenal har en lille fordel i kampen, hvor Arsenal har kniven for struben. Klubben har nemlig nul point efter to kampe.

- I denne situation har de fordelen. De bliver nødt til at vinde. Når det sker for denne slags spillere, så leverer de den bedst mulige præstation. Jeg kan ikke forvente at møde et hold, der ikke kæmper i alle 90 minutter.

- Det er sidste chance. I livet, når du har den sidste chance, giver du alt, hvad du overhovedet har, og det skal vi være forberedt på mod Arsenal, advarer Guardiola.

Arsenal ligger sidst i gruppe F, som føres af Bayern München, der har seks point efter to kampe.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip