Werder Bremen og Vestergaard redder sig i Bundesligaen

Det var ikke et kønt sejrsmål, men det var sæsonens vigtigste for Werder Bremen.

Med en smal 1-0-sejr hjemme over Eintracht Frankfurt lykkedes det Werder Bremen at kravle væk fra nedrykningspladserne og redde sig endnu en sæson i Bundesligaen.

Det afgørende mål blev sat ind af Papy Djilobodji efter 88 minutter, hvor også Jannik Vestergaard var tæt på at sætte den afgørende fod på bolden.

Werder Bremen-veteranangriberen Claudio Pizarro, som var på kanten af offside, headede på tværs af feltet, hvor Jannik Vestergaard kom flyvende og var tæt på at ramme bolden.

Vestergaard kunne dog juble kort efter, da holdkammeraten Anthony Ujah endnu en gang sendte bolden på tværs af feltet, hvor den blev prikket det sidste befriende stykke ind over stregen af Djilobodji.

Frankfurt endte som tredjesidst i Bundesligaen og skal nu møde Nürnberg fra den næstbedste række om en plads blandt de 18 bedste tyske hold.

Stuttgart tabte 1-3 på udebane til Wolfsburg og endte på næstsidstepladsen og rykker dermed ned i 2. Bundesligaen.

Sæsonens suveræne tyske mesterhold, Bayern München, sluttede sæsonen af på hjemmebane ved at vinde 3-1 over Hannover 96, som allerede var rykket ned for nogle uger siden.

Den polske landsholdsangriber Robert Lewandowski scorede til 1-0 for Bayern München og cementerede med sit ligamål nummer 30 i sæsonen sin position som topscorer.

Mario Götze var manden bag målene til 2-0 og 3-0 for Bayern München, inden Artur Sobiech fik reduceret for gæsterne fra Hannover, der hverken havde Leon Andreasen eller Uffe Bech i truppen.

/ritzau/

Dagens Gossip