West Ham chokerer med første Anfield-sejr i 51 år

I første runde af Premier League dukkede West Ham favoritterne fra Arsenal på udebane, og søndag tog holdet endnu en stor udebaneskalp.

For første gang siden 1964 lykkedes det London-holdet at vinde på Anfield Road, da et gavmildt Liverpool-forsvar bidrog til, at West Ham vandt 3-0.

Allerede efter tre minutters spil kunne Liverpool-manager Brendan Rodgers tage sig til hovedet over sit forsvar.

Et forfejlet skudforsøg fra en West Ham-spiller trillede uberørt gennem feltet, og inde foran mål kunne Manuel Lanzini relativt upresset sætte indersiden på bolden og trille den ind til 1-0-føring.

Få minutter senere var nyindkøbet Roberto Firmino tæt på at udligne på et flot langskud, som tog ydersiden af stolpen.

Men det var gæsterne fra London, som var bedst i indledningen, og Liverpool havde svært ved at få afstemt defensiven.

Helt til klodshans blev Liverpool-forsvaret efter en lille halv time. Dejan Lovren erobrede bolden ude ved det ene hjørneflag, men han fumlede gevaldigt i det, mistede bolden igen, hvorefter Lanzini kunne sende den fladt ind i feltet.

En afretning lagde bolden til rette for Mark Noble på kanten af feltet, og med en kølig inderside sendte han 2-0-pauseføringen i kassen.

Det var en af de dage, hvor Liverpool bare gjorde det svært for sig selv på alle måder - fint symboliseret af Philippe Coutinho godt fem minutter efter pausen.

Med et gult kort i bagagen satsede han i en glidende tackling, nedlagde en West Ham-spiller og blev smidt ud med sit andet gule kort.

Liverpool forsøgte at kæmpe sig ind i kampen, men med en mand i undertal var det ikke muligt at få lagt det hårde pres, Brendan Rodgers givetvis ønskede.

Med godt ti minutter igen fik Liverpool en håndsrækning, da målscorer Mark Noble fik direkte rødt kort for en stempling.

Men Liverpool kom ikke nærmere point, og i stedet blev det tæt på en ydmygelse, da Diafra Sakho gjorde det til 3-0 i tillægstiden.

I de øvrige kampe led også Chelsea et overraskende nederlag hjemme til Crystal Palace på 1-2, mens Manchester City vandt 2-0 hjemme over Watford.

Kasper Schmeichel også Leicester fik 1-1 ude mod Bournemouth, Aston Villa og Sunderland spillede 2-2, og West Bromwich vandt ude med 1-0 over Stoke, der fik to røde kort allerede i første halvleg.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip