West Ham-manager: Umuligt at genskabe fort på nyt stadion

Næsten alle jubler over West Hams nye stadion, Queen Elizabeth Olympic Park, hvor der allerede nu meldes udsolgt og dermed 60.000 tilskuere til alle kampe i Premier League i næste sæson.

Men klubbens manager, Slaven Bilic, begræder, at holdet skal forlade den nuværende hjemmebane, Boleyn Ground, som er kendt som Upton Park med plads til 35.000 på lægterne.

West Hams sidste hjemmekamp efter 112 år på Upton Park bliver tirsdagens opgør mod Manchester United, og det er trist, mener den kroatiske træner, der også spillede for klubben i 1990'erne.

- Dette er ligesom et fort. Det bliver ikke bare svært, men umuligt at genskabe den slags atmosfære. Jeg ville ønske, vi kunne, men det er der ingen chance for. Det bliver anderledes, siger Bilic ifølge Sky Sports.

Mandag meddelte West Ham, at 50.000 fans allerede nu har købt sæsonkort til klubbens hjemmekampe i næste sæson.

- Jeg kommer til at savne dette stadion meget. Uanset hvordan det nye stadion bliver: Nyere, bedre og mere stilet, lyder det fra Bilic.

Det kan dog kaste flere indtægter af sig at spille på det olympiske stadion i London, som blandt andet blev brugt ved sommer-OL i 2012. Klubbens ledelse har budt millionsummer på potentielt nye spillere.

- Vi henter forhåbentlig en eller to topspillere til klubben. Det olympiske stadion giver os omkring 12 millioner pund i ekstra omsætning om året, siger West Ham-medejer David Sullivan.

- Vi bød mandag 30 millioner euro på en spiller, og andre bud vil følge. Vi vil byde 20-25 millioner pund på en spiller i England i denne uge. Uanset hvad der sker, vil vi hente en klasseangriber, siger Sullivan.

/ritzau/

Dagens Gossip