West Ham tildeler Manchester City første sæsonnederlag

19/09/2015

Manchester City havde chancer på stribe, men skarpheden manglede hos de engelske mesterskabsfavoritter, der lørdag led sæsonens første liganederlag.

På hjemmebane tabte Manchester City med 1-2 til West Ham. Det var også udfaldet i Juventus' favør, da City mødte italienerne på hjemmebane i tirsdags i Champions League.

Før kampen mod West Ham havde Manchester City ikke lukket mål ind i de første fem Premier League-kampe i denne sæson, men udeholdet chokstartede på Etihad Stadium.

Allerede efter fem minutter bankede Victor Moses kampens første mål ind bag Joe Hart med et tørt og fladt hug et par meter uden for feltet.

Trods store muligheder for en udligning blev det også 2-0 til West Ham efter en halv time ved Diafra Sakho efter et hjørnespark.

Den tidligere FC Midtjylland-spiller Winston Reid vandt sin hovedstødsduel, og efter lidt duelspil endte Sakho med at kaste sig ind i bolden, som strøg ind bag Joe Hart.

Resultatet var stik mod chancerne i kampen, og det var svært ikke at unde City den reducering, som kom i første halvelgs overtid.

Det var Kevin de Bruyne, der med et hårdt spark scorede sit første ligamål efter overgangen fra Wolfsburg denne sommer for over en halv milliard kroner.

Nede med 1-2 fortsatte hjemmeholdet med at belejre West Hams mål i anden halvleg.

Det virkede som en forbandelse for City, der trods utallige muligheder til blandt andre Sergio Agüero, Yaya Toure og Jesús Navas ikke kunne få scoret.

West Hams defensiv holdt stand hele vejen hjem, og holdet kan rejse til London med visheden om, at klubben overraskende er på andenpladsen i Premier League.

Tidligere i sæsonen har West Ham også slået Liverpool og Arsenal på udebane.

Manchester City fører fortsat rækken trods nederlaget.