White Hawks-coach erkender: Sønderjyske klart bedst

– De spillede som et hold, mens vi løb rundt som 20 individualister, siger Lars Ivarsson

For fem måneder siden var Frederikshavn White Hawks så tæt på DM-guldet, som man overhovedet kunne være det i den syvende kamp mod Sønderjyske. Men da forårets to finalister mødtes fredag i sæsonpremieren i Frederikshavn, var høgene reelt uden chance.

White Hawks-coachen Lars Ivarsson er kendt som en mand, der siger tingene lige ud. Derfor er han værd at lytte til.

– Vi møder et godt hold, der var klart bedre end os. Sønderjyske spillede som et hold, mens vi løb rundt som 20 individualister, siger han til BT.

– Vi har lang vej og skal arbejde hårdere end i dag. Vi træffer forkerte beslutninger, følger ikke vores gameplan og bliver straffet.

Sønderjyske bragte sig på 4-0 på mål af Henrik Nielsen, Cory Quirk, Jason Walters og Thomas Spelling, inden Morten Smedegaard reducerede for vendelboerne midt i tredje periode.

– I betragtning af, at det var en turneringspremiere, var tempoet højt og intensiteten stor. Vi sad tungt på dem i anden periode, men skal jeg pege på en afgørende faktor, var det vores defensiv, sammenfatter Sønderjyskes sportschef, Søren Stockfisch, de 60 minutter.

Efter tre års fravær var Rungsted tilbage i ligaen, men langt fra at kunne true Aalborg Pirates, som satte tingene på plads med 2-0-føring efter mindre end fire minutter.

Ishockeyligaen

Frederikshavn White Hawks – Sønderjyske 1-4 (0-1, 0-1, 1-2)

Rungsted Ishockey – Aalborg Pirates 1-5 (0-2, 0-2, 1-1)

Dagens Gossip