Whitney Houstons datter flyttet til hospice

Skrevet af admin

25/06/2015

Mest læste i dag

Det er knap fem måneder siden, blev hun fundet bevidstløs i et badekar i sit hjem. Nu meddeler familien, at Whitney Houstons datter Bobbi Kristina Brown er overflyttet til hospice for at "død en naturlig død".

Det fortæller Bobbi Kristina Browns moster, Pat Houston i en officiel pressemeddelelse. Det skriver US Weekly.

- På trods af den ihærdige behandling på et antal institutioner, er Bobbi Kristina Browns helbred fortsat gået ned ad bakke. Fra i dag af er hun derfor blevet overflyttet til et hospice, fortæller Pat Houston på vegne af familien.

Den blot 22-årige og eneste datter af Whitney Houston og Bobby Brown har været i medicinsk koma, efter hun den 31. januar blev fundet bevidstløs i sit hjem nær Atlanta. 

Siden har opdateringerne på Bobbi Kristina Browns helbred været få, men hendes mormor Cissy Houston meddelte i maj måned, at familien ikke oplevede nogen fremskridt overhovedet.

- Jeg venter bare på, hvad der end sker. Vi tager på hospitalet hver dag og beder. Jeg taler også til hende, for jeg tror stadig, hun kan høre mig, og jeg masserer hendes hænder. Vi gør, hvad vi kan. Resten ... er op til Ham, sagde Cissy Houston til Entertainment Tonight.

Siden nyheden om Bobbi Kristina Browns indlæggelse kom frem, er det strømmet ind med medfølende ord til familien.

- Vi takker alle for deres støtte og bønner. Nu er hun i Guds hænder, siger Pat Houston.

Bobbi Kristina Browns mor Whitney Houston blev i februar 2012 fundet død på Beverly Hilton-hotellet i Beverly Hills.

Obduktionsrapporten viste, at hun var druknet i sit badekar. En hjertelidelse og indtag af kokain var ifølge rapporten medvirkende faktorer til dødsfaldet.

/ritzau/FOKUS