Wieghorst før FCM-kamp: Vi skal undgå defensive huller

Skrevet af admin

04/12/2015

Dagens topnyheder

AGF er inde i en meget dårlig periode i Alka Superligaen.

Fodboldklubben fra Aarhus er tredjesidst med 18 point for 17 kampe, og holdet har kun en sejr i de seneste ni ligakampe, endda når man regner 3-0-skrivebordssejren over Hobro i september med.

Fredag aften tager AGF imod de regerende mestre, FC Midtjylland, og træner Morten Wieghorst beder sine spillere om at tænke positivt.

- Det handler også om, at spillerne skal tro på sig selv, holdkammeraterne og det, vi gør, for selv om vi ikke har vundet i en periode, så har der stadig været lyspunkter i spillet undervejs i kampene, siger AGF-træneren til klubbens hjemmeside.

- Vi skal nu sørge for at få så lang en periode i den her fodboldkamp, hvor vi viser os fra vores bedste side. Hvis man koger det helt ned, er det omkring de to mål, at vi har haft problemer.

- Både i forhold til at gøre chancerne store nok offensivt og tage chancerne, når de kommer, og defensivt at vi undgår de huller, der til tider er opstået og sørge for, at vi ikke giver standardsituationer unødvendigt væk, siger Morten Wieghorst.

FC Midtjylland ligger nummer tre i Superligaen med 31 point for 16 kampe før fredagens kamp på Ceres Park, der begynder klokken 18.

/ritzau/