Wieghorst: Målet mod FCK giver Nordstrand et løft

Skrevet af admin

24/08/2015

Dagens topnyheder

Morten Nordstrand har været bænket alt for ofte den seneste tid hos AGF.

Søndag kom angriberen et godt stykke tættere på AGF's startformation efter søndagens 2-2-kamp mod FC København.

AGF-træner Morten Wieghorst er i hvert fald sikker på, at Nordstrand har tanket masser af selvtillid efter søndagens 2-2-mål - sat ind på saksespark i det 89. minut mod FCK.

- Jeg håber, det har hjulpet ham gevaldigt. Det er jeg sikker på. Det vil give ham et løft. Og det er dejligt at have en spiller mere. Han har selvfølgelig hele tiden været her, men det her vil uden tvivl give ham et boost.

- Så vi kigger på det. Mate Vatsadze har også døjet lidt med sit ene knæ, siger Wieghorst om en af AGF's andre angribere.

Det var anden gang i karrieren, at Nordstrand scorede til 2-2 mod FCK på et saksespark. Han gjorde det også i august 2013 for sin daværende klub FC Nordsjælland.

- Det var fedt for Nordstrand, at han fik scoret et mål. Og et flot et af slagsen. Det er jeg rigtig glad for, og det er hans holdkammerater også.

- Ikke kun fordi han sikrede os et point, men også fordi han havde brug for at score det mål, som vi godt ved, han kan. Han har evnerne, men har været inde i en svær periode. Så det er godt for ham.

- Det er en sjov lille detalje, at det lige sker i kampe mod FCK for Nordstrand, siger Wieghorst.

AGF-træneren håber at se en fornyet gejst og selvtillid hos Nordstrand i den kommende tid.

- Det virker ikke som om, han har været trykket af det. Men hvis en angriber ikke scorer mål, så påvirker det ham på en eller anden måde, forklarer Wieghorst.

AGF møder på fredag Esbjerg på hjemmebane.

/ritzau/