Wieghorst om tidsudtrækning: En ærgerlig del af sporten

AGF måtte gå fra eget græs med bare et enkelt point fredag aften, da holdet tørnede sammen med Sønderjyske i Alka Superligaen.

I en chancefattig affære var det alligevel hjemmeholdet, der præsterede bedst, men AGF følte sig holdt tilbage af tidsudtræk fra gæsternes side.

AGF's træner, Morten Wieghorst, var frustreret over Sønderjyskes tilgang til spillet.

- Jeg synes ikke, at det er i orden at tage så langt tid om hver enkelt dødboldsituation og omvendt, at vi ikke får lov at sætte spillet hurtigt i gang af dommerne.

Wieghorst peger dog på, at problemet ligger i reglerne og ikke hos dommerne eller hos modstanderen fra Sønderjyske.

- Jeg vil ikke kommentere på enkelte situationer, men jeg synes, at det er skidt for sporten, og vi bør tage diskussionen. Dommerne dømmer efter nogle regler, som man måske skulle se nærmere på.

- Hvis vi ikke gør noget, så bliver det i fremtiden sådan nogle kampe, hvor der er stop i spillet hele tiden. Måske er det bare mig, men jeg synes, at det ville være ærgerligt for sporten, siger træneren.

AGF-spilleren Elmar Bjarnason var ligeledes irriteret over resultatet og den megen spildtid.

- De tog flere minutter på hvert indkast, og det er irriterende. Men det er deres taktik, og det er de gode til. Det er ikke sjovt at spille i mod, men de er dygtige, og det er få hold, der skaber chancer mod dem.

- Vi forsøgte selvfølgelig at råbe dommeren op i situationer, hvor de tog sig god tid. Men Sønderjyske spiller lige til grænsen, og det må man have respekt for, siger Bjarnason.

/ritzau/

Dagens Gossip