Wieghorst vil udnytte United-krise på Old Trafford

Manchester United oplever en af sine værste perioder i mange år, og ikke mindst på den ellers frygtede hjemmebane, Old Trafford, har holdet svært ved at sætte sig igennem under den nye manager, David Moyes.

Det udnyttede manager Michael Laudrup og Swansea senest ved at ekspederede holdet ud af FA Cup-turneringen i sidste weekend med en sejr på 2-1.

Lørdag aften mødes Manchester United og Swansea igen, denne gang i Premier League, og Swanseas danske assistenttræner, Morten Wieghorst, tror, at den walisiske klub igen kan udnytte Uniteds hjemmebane-krise.

- Manchester United har allerede tabt fem hjemmekampe i denne sæson. Der er ingen tvivl om, at denne fear factor, som Manchester United har haft på Old Trafford lige så stille er ved at forsvinde, og lad os se, om vi ikke kan udnytte, at vi har en frisk sejr i hukommelsen, siger Morten Wieghorst til Jyllands-Posten.

Netop skiftet fra Sir Alex Ferguson til David Moyes ser Morten Wieghorst som en af årsagerne til den aktuelle krise hos storklubben.

- Vi ved, at der vil opstå en nervøsitet, når en storklub gennemgår en periode med en ny træner, og sejrene ikke kommer. Der vil komme en usikkerhed på sådan et hold, selv om de stadigvæk har gode spillere, og det skal vi forsøge at udnytte.

Lørdagens opgør sparkes i gang kl. 18.30, og inden mødet ligger Manchester United og Swansea henholdsvis nummer syv og 13 i Premier League.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip