Wigan-spiller slipper for straf efter skræk-tackling

Haidara har formentlig fået alvorlige skader på kors- og ledbånd i venstre knæ efter stemplingen, hvor McManaman muligvis gik efter bolden, men - som det hedder i fodboldloven - groft tilsidesatte hensynet til modspilleren.

McManaman slap dog for kort, og udeholdet fik ikke en gang et frispark ud af situationen, men Newcastle-mandskabet var stærkt oprørt over situationen, og de indberettede situationen til det engelske fodboldforbund (FA).

Men de fik de heller ikke noget ud af.

FA afgjorde tirsdag, at der ikke kan gøres mere ved sagen.

- Når en official har set en episode med nogle spillere, der tørner sammen, kommer der ikke noget efterspil. Det gælder også, selvom den pågældende official ikke har set hele episoden, hedder det i en erklæring fra FA.

- I tilfældet McManaman er det blevet bekræftet, at en official har set sammenstødet, selvom han ganske vist ikke har set hele sammenstødet. Derfor kommer der ikke noget efterspil, hedder det videre.

Det skyldes alt sammen, at fodboldforbundene ikke vil være overdommer for dommerne.

Dommer Mark Halsey undskyldte efter kampen over for Newcastles manager, Alan Pardew, at han ikke havde set tacklingen.

Callum McManaman er iøvrigt i familie med den tidligere Liverpool- og Real Madrid-spiller, Steve McManaman, men familie-relationen er så langt ude, at der er ikke noget navn for relationen, og de kender iøvrigt ikke hinanden - andet end af navn.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip