Wigans pokalvindere ude af Premier League

Lørdag vandt klubben for første gang nogensinde FA Cup'en med en finalesejr på 1-0 over Manchester City. Men tirsdag rykkede klubben ud af Premier League efter nederlag på 1-4 ude mod Arsenal.

Lukas Podolski bragte hjemmeholdet foran efter 11 minutter, men Wigan-mandskabet udlignede kort før pausen på et flot frisparksmål af Shaun Maloney.

I anden halvleg sørgede Theo Walcott efter 18 minutter for ny Arsenal-føring, og fem minutter senere scorede Lukas Podolski sit andet og Arsenals tredje mål, inden Aaron Ramsey lukkede og slukkede for London-holdet.

Det betød farvel til Wigan Athletic efter otte år i Premier League. Holdet blev nummer ti i den første sæson, og i 2009 blev det til en 11. plads, men ellers har det været en lang linedans med nedrykningsstregen, som altså i år endte galt.

Men Wigan skal p.g.a. pokalsejren spille Europa League til næste sæson.

Arsenal skal til gengæld formentlig igen spille Champions League.

Chelsea ligger i øjeblikket på tredjepladsen, som giver direkte adgang til det forjættede land, mens Arsenal ligger to point efter på fjerdepladsen, som betyder kvalifikationskampe. Tottenham Hotspur ligger yderligere et point efter på femtepladsen, som vil sende dem i Europa League.

I sidste runde skal de tre London-klubber spille mod hold, der intet har at spille for.

Chelsea har hjemmebane mod Everton, Arsenal skal til Newcastle, mens Tottenham Hotspur spiller hjemme mod Sunderland, som er reddet efter Wigans nederlag tirsdag aften.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip