Wiggins har måske kørt sin sidste Tour

- For mig handlede det altid om at vinde Touren. Det har jeg gjort nu. Hvis jeg skal være ærlig, så ved jeg ikke om jeg nogensinde bliver klar til at gøre de samme ofre som sidste år, med tanke på min familie og den slags, udtaler Wiggins ifølge the Guardian.

Allerede i forbindelse med hans klare sejr sidste år, blev der spekuleret meget i, om hans førsteløjtnant Chris Froome i virkeligheden var den stærkeste. Den tvivl der er blevet skabt omkring Bradley Wiggins' kompetencer har skabt usikkerhed omkring hans fremtid hos Team Sky.

Nu peger hovedpersonens egne udtalelser i retning af, at det kan være sidste gang vi har set ham til start i Tour de France. Ifølge Bradley Wiggins kræver forberedelserne til touren altså mere, end han tror, han kan ofre.

Chris Froome er  nu i stedet øverst i hierarkiet på det britiske storhold.

- Der har været en naturlig udvælgelse i år gennem Chris' og mine præstationer der gør at han står tilbage som lederen af holdet; hvis han vinder touren fortsætter det gennem næste år. Det kan jeg godt leve med, fortæller Wiggins. 

Den 33-årige brite døjer med en knæskade, der udelukkede hans deltagelse i Giro de Italia. Oprindeligt håbede han på at blive klar til Tour de France, men efter en specialist har rådet ham til at holde seks ugers pause fra cyklen, er dette nu heller ikke en mulighed længere.

Dagens Gossip