Wiggins marginaliseres på Team Sky

Den store engelske avis The Times sår lørdag tvivl omkring Wiggins' fremtid på Team Sky, efter Chris Froome og Richie Porte ser ud til at have overtaget tronen på holdet. Wiggins måtte trække sig fra Giro d'Italia med en skade, som også holder ham ude af dette års Tour de France.

Den forsvarende vinder af Tour de France træner i øjeblikket på Mallorca, efter han har modtaget behandling af det knæ, som holder ham fra at køre løb. Wiggins skulle være udset som kaptajn til Vuelta a Espana, men ifølge The Times har han afvist at køre det meget bjergrige løb. Wiggins vil i stedet for køre blandt andet Polen Rundt som forberedelse til verdensmesterskaberne i efteråret.

Chris Froome er blevet den naturlige leder i Tour de France, og med Richie Portes opblomstring kommer han formentlig til at lede holdet i Giro d'Italia næste år. Wiggins fylder 34 næste år, og det får The Times til at spørge, om vi har set Wiggins som kaptajn i en Grand Tour for sidste gang.

- Det er rimeligt at spørge, om Wiggins kommer til at lede Sky i en Grand Tour igen. Kommer Tour de France-vinderen overhovedet til at køre løbet igen? Og har vi set det bedste fra ham, lyder det ifølge cyclingnews.com i analysen i The Times.

Bradley Wiggins var den altoverskyggende cykelpersonlighed i sidste sæson, hvor han vandt Tour de France og OL-guld i enkeltstart.

Dagens Gossip