Wiggins stiller ikke op til Tour de France

Det meddeler hans hold, Team Sky, på hjemmesiden.

Det er en knæskade, der forhindrer briten i at stille op til verdens største cykelløb.

Team Sky mener ikke længere, at den 33-årige Wiggins kan nå at komme i tilstrækkelig form til at gennemføre det tre uger lange etapeløb, der som det eneste går igennem såvel Pyrenæerne som Alperne.

Sir Bradley Wiggins måtte trække sig ud af denne måneds Giro d'Italia efter 18. etape p.g.a. problemer i brystet. Efterfølgende måtte han også have behandling for sit knæ.

- Med sygdom, skader og behandling er Brad [Wiggins] nu ovre det punkt, hvor han kan nå at blive klar til Tour de France. Det er et stort tab, men i betragtning af omstændigheder mener vi ikke længere, at han er i betragtning til holdet, siger holdejer Sir Dave Brailsford til Team Skys hjemmeside.

- Det er en stor skam ikke at have sidste års vinder med i Tour de France. Men Brad er en stor vinder, og han skal nok komme tilbage, siger Brailsford.

- Det er en stor skuffelse for mig ikke at komme med i Tour'en. Jeg ville ufattelig gerne have været med, men det kan ikke lade sig gøre, siger Sir Bradley Wiggins selv.

- Jeg kan ikke træne ordentligt, og nu hvor beslutningen er truffet, er det faktisk en lettelse ikke at skulle løbe om kap med tiden for at blive klar til Tour de France.

Sir Bradley Wiggins var sidste år den første brite, der vandt det traditions- og prestigefyldte cykelløb. Men der har siden været spekulationer om, hvorvidt han ville blive kaptajn for Team Sky-holdet i dette års version, da holdet også råder over sidste års nummer to, Chris Froome. 

Denne problemstilling slipper Team Sky herefter for, da Chris Froome nu ganske givet bliver holdets kaptajn. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip