Wiggins tilbage på vinderpodiet

Bradley Wiggins har ikke haft så meget at juble over, efter han triumferede ved både Tour de France og OL i 2012. Men søndag stod den adlede cykelstjerne atter øverst på podiet i London, da han vandt Tour of Britain.

Det blev dog landsmanden Mark Cavendish (Omega Pharma-Quickstep), der tog sig af den første jubel, da han slog irske Sam Bennett (An Post - Chainreaction) og italieneren Elia Viviani (Cannondale) i opløbet i hovedstaden.

Den tredje etapesejr til Cavendish i dette års Tour på hjemlig jord.

Bradley Wiggins rullede i den gule Sky-trøje ind til samlet sejr efter ti hæsblæsende omgange på en 8,8 kilometer lang bane i det centrale London.

Bradley Wiggins grundlagde for alvor sin samlede sejr 26 sekunder foran schweizeren Martin Elmiger (IAM Cycling) ved at vinde løbets enkeltstart i suveræn stil.

Sir Bradley Wiggins kan dermed tage til weekendens VM i Firenze med god selvtillid i bagagen. Her vil Bradley Wiggins forsøge at vinde medalje på enkeltstartscyklen, hvor tyske Tony Martin og schweiziske Fabian Cancellara agerer de værste konkurrenter. Også i linjeløbet på søndag er Bradley Wiggins udtænkt en betydelig rolle. Denne gang som hjælper for holdkaptajn Chris Froome, der skal forsøge at vinde på den stærkt kuperede rute.

Blandt andre slovakken Peter Sagan og italienske Vincenzo Nibali er blandt de øvrige favoritter.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip