Wiggins: Vil vinde Giro d' Italia

Selvtilliden er intakt. Det er svært at konkludere andet efter det pressemøde, den forsvarende Tour de France-mester Bradley Wiggins under løbet Giro del Trentino, der fungerer som en test for Wiggins inden Giro d' Italia. En selvtillid, englænderen har på trods af, at resultaterne i år ikke matcher resultaterne fra sidste år.

Giro del Trentino er altså en slags generalprøve for Wiggins og Sky forud for Giro d' Italia i næste måned, og selv om træningen op til Giro del Trentino ikke har været optimal, er Wiggins ikke i tvivl om sine evner.

- Mange af min konkurrenter går efter at vinde Giro d' Italia. Det har jeg respekt for, men jeg kan slå dem alle. Jeg tror, jeg kan vinde Giroen, vi har et godt hold, og vi har en stærk klatregruppe, sagde Wiggins på pressemødet ifølge Sky Italia.

Det er ellers ikke de bedste resultater, Wiggins har haft indtil nu i denne sæson. Sidste år havde Wiggins på samme tidspunkt vundet Paris-Nice og var ellers ret suveræn i alt, hvad han stillede op i. Denne sæson har budt på en femteplads i Catalonien Rundt som det bedste resultat.

På trods af det mener Wiggins, at det går godt med træningen.

- Min træning går fint. Tallene indikerer, at jeg er bedre nu, end jeg var forud for Tour de France sidste år, siger Wiggins, der ikke går efter at vinde Giro del Trentino.

- Jeg mistede en del træningsdage på grund af sygdom, så i dette løb vil jeg holde mit eget tempo og se, hvad der sker. Hvis jeg kan følge med de bedste, er det ok, men jeg er her for at fokusere på min egen fremgang. Jeg tager jo ikke til Giro d' Italia for sjov, siger Wiggins.

Det betyder dog ikke, at Sky ikke vil vinde Giro del Trentino.

- Målet for Sky er at vinde dette løb. Om det så sker, ved jeg ikke. Jeg ville have et fantastisk tv-show, hvis jeg kunne forudse fremtiden, men det kan jeg desværre ikke, siger Wiggins.

På pressemødet afslørede han også, at han lider af smerte efter siddesår efter en del timer på trænings-sadlen, og at holdet efter Giro del Trentino bliver i bjergene for at træne til Giro'en.

- Vi forsøgte at træne i bjergene inden dette løb, men vi kunne ikke gennemføre træningen. Jeg måtte ofte sove i bilen, og i det hele taget viste det sig at være lidt af en katastrofe, siger Wiggins med hentydning til de sneklædte, ufremkommelige bjerge.

 

 

 

Dagens Gossip